top of page
A family is horseback riding on a dirt trail that goes into a tunnel  on fathers day.jpg

Familiepakka

Mange hestejenter og gutters drøm er å ha med hele familien på ridetur!

Vi tilbyr en skreddersydd opplevelse for hele familien.

Ridetur på ca 1 time etterfulgt av bål-hygge i cowboycampen. I campen finnes også flere andre morsomme aktiviteter for barna året rundt. Bålmat kan medbringes eller bestilles. 

Pris for familiepakka: kr 3000,- 

Familiepakka gjelder for inntil 5 personer. (3 av deltakerne må være fra samme husstand for at familiepakka skal være gjeldene.) Det betyr at du kan ha med feks besteforeldre eller en venn i tillegg. Du kan også legge til personer dersom dere er flere. Om barna er yngre en 10 år anbefales rideturen rundt halvøya. Den er en del enklere og mindre kupert en skogturen vår. Turen avsluttes med vassing i sjøen på hesteryggen. 

Mer om rideturene:

Om rideturene: Våre rideturer går i rolig skrittetempo på stier i skogen og i kuppert terreng,  langs den vakre innsjøen Mjermen. Vi har to ulike løyper å velge mellom med ulik vanskelighetsgrad. På rideturer for mer erfarne ryttere kan det være aktuelt med mer tempo som trav og galopp om det er ønskelig. 

 

Bestilling og betaling:

Vi åpner 15 mai. Send oss en mail eller ring for bestilling. Vi har kun forhåndspbstilte rideturer. Det vil ikke være mulighet for drop in.  Betaling vil skje ved bestilling. Det er mulig å avbestille/endre frem til 2 dager i forkant. 

 

Oppmøte: Du vil bli ønsket velkommen og få tilgang til garderobe med westernbekledning. Vi regner med minimum 15 minutter til dette. Så møt gjerne opp i god tid. 

 

Lavterskel: Vi skal tilby rideturer til (nesten) alle som har lyst til å ri. Du trenger ingen erfaring fra tidligere for å være med på tur. Hestene er rolige og vandt til nybegynnere. Alle får et lynkurs i høyre-venstre-start og stopp.  Våre aldersgrenser er 6 år på ridetur (familierunden) Maximal vekt er 115 kg. 

For de minste: Vi har to små ponnier som kan bestilles som tilleggstjeneste. Ved tilgjengelighet kan det bestilles ponniridning og stell mens feks mor og far er på ridetur. 

For personer med funksjonsnedsettelser: Turene går i kupper terreng og det krever styrke i ben, hofter og rygg for å holde balansen. Vi har per i dag ingen godkjente terapihester. Du må selv vurdere om du er i stand til å gjennomføre. 

Cowboycamp: Ridetur er perfekt å kombinere med en lunsj-stopp eller avslutning rundt bålet. Dette kan bestilles som tilleggstjeneste. 2 timers bruk av campen er inkudert i familiepakka

bottom of page