top of page
Image-place-SQ.png

Litt om oss:

Vi er en" wannabe" cowboyfamilie som bor på et småbruk på østlandet. Vi har 14 hester, to geiter, hunder og katter. Vi har holdt på med hest mesteparten av livet og vært fascinert av cowboyer og westernkultur.

 

Sommeren 2023 reiste hele familien til Black Hills i Sør Dakota USA for å jobbe på Ranch i tre måneder. Vi jobbet som turguider fra hesteryggen i Amerikas flotte natur. Vi fikk også prøvd oss på alt annet ranch arbeid som gjerding, branding og cattledrive for å nevne noe. Under oppholdet vokste ideen frem om å gjøre noe lignende her hjemme på småbruket Basnes. Dette resulterte i at vi startet forberedelsene med en gang vi kom tilbake til Norge. 

 

Malin er utdannet vernepleier og er vant til å jobbe med mennesker. Kjetil er håndverker og maskinfører. Han er en skikkelig handyman og skor hestene selv. Sammen er vi glad i praktisk arbeid og vi liker å bygge og skape. Til sammen har vi mange barn, der 3 av de bor på gården og er delaktig i hestedriften.

 

Basnes er et godt sted å vokse opp for både mennesker og dyr.  Vi er lidenskapelig opptatt av at dyra hos oss skal ha det bra, noe det ligger til rette for med stor boltreplass, sjø, skog, fred og ro. 

bottom of page