top of page

 Tømmerhytta

Tømmerhytta ligger på halvøya Basnes ved Mjermen. Tror ikke vi overdriver når vi sier at Basnes er en av østlandets vakreste plasser. Basnes er et levende småbruk med geiter, katter, hunder og masse hester. Selve gårdstunet er hyggelig og består av koselige hus og låve. Bygningene er bygget i gammel norsk bondegårdsstil kombinert med et røft western/ Ranch preg. 

 

Tømmerhytta ligger helt for seg selv på en odde noen hundre meter fra gårdstunet uten innsyn annet enn fra innsjøen. Odden er inngjerdet og du har hele for deg selv.

 

Hytta har gasskomfyr, bålplass og gassgrill for matlaging. Den har også både svartovn og peis for oppvarming. Solcellelampe og stearinlys for belysning.

 

Hos oss får du oppredde senger og rene håndkler.

 

Sandstrand finner du også i gangavstand.

Tømmerhytta er en del av konseptet Basnes Trail Rides. Vi tilbyr rideturer i westernstil. Oppholdet hos oss kan derfor kombineres med ridetur for deres gruppe. 

 

Odden der hytta ligger er inngjerdet slik at hestene ikke kommer helt innpå. Hesteflokken er rolig og harmonisk og man kan ferdes over beitet de går. Men det er strengt forbudt å mate hestene!  Hestene vil da raskt flokke seg rundt dere og det kan bli konflikter mellom hestene da alle vil ha godsaker. 

 

Vi kan dessverre ikke tillate hunder på hytta da vi har en hest som er beskyttende mot hunder og vi tar derfor alle forhåndsregler. .

 

Vi har også andre overnattingsenheter på gården. Gapahuk med plass til 12 personer.

Ta kontakt for å bestille pakkeløsninger 

547776_283978605010420_2072886826_n.jpg
bottom of page