top of page
380798646_10160794744237192_1546637825686384710_n.jpg

Rideturer i westernstil

Vi tilbyr lavterskel rideturer for privatpersoner, grupper og bedrifter. Alle våre rideturer er "private". Det vil si at det er kun deg og den eller de du bestiller sammen med, som er med på turen. Vi kan på den måten tilpasse hester og terreng etter ferdighetsnivå. Dette for at du skal ha en best mulig opplevelse på hesteryggen. Vi tilbyr turer fra 2 til 10 personer. 

Pris pr person:  

1 times tur: 800 kr

1,5 times tur 1100 kr. 

Er dere mange i samme husstand  har vi egne familietilbud her: 

Mer om våre rideturer:

Om rideturene: Våre rideturer går i rolig skrittetempo på stier i skogen og i kuppert terreng,  langs den vakre innsjøen Mjermen. På rideturer for mer erfarne ryttere kan det være aktuelt med mer tempo som trav og galopp om det er ønskelig. 

 

Bestilling og betaling:

Vi åpner 15 mai. Send oss en mail eller ring for bestilling. Vi har kun forhåndsbstilte rideturer. Det vil ikke være mulighet for drop in.  Betaling vil skje ved bestilling. Det er mulig å avbestille/endre frem til 2 dager i forkant. Minimumsbestilling er to personer.  Du kan bestille alene men prisen blir da for to. 

 

Oppmøte: Du vil bli ønsket velkommen og få tilgang til garderobe med westernbekledning. Vi regner med minimum 15 minutter til dette. Så møt gjerne opp i god tid. 

 

Lavterskel: Vi skal tilby rideturer til (nesten) alle som har lyst til å ri. Du trenger ingen erfaring fra tidligere for å være med oss på tur! Hestene er rolige og vant til nybegynnere. Alle får et lynkurs i høyre-venstre-start og stopp.  Våre aldersgrenser er 6 år på ridetur. Maximal vekt er 120 kg. 

For de minste: Vi har to små ponnier som kan bestilles som tilleggstjeneste. Ved tilgjengelighet kan det bestilles ponniridning og stell mens feks mor og far er på ridetur. 

For personer med funksjonsnedsettelser: Turene går i kupper terreng og det krever styrke i ben, hofter og rygg for å holde balansen. Vi har per i dag ingen godkjente terapihester. Du må selv vurdere om du er i stand til å gjennomføre. 

Cowboycamp: Ridetur er perfekt å kombinere med en lunsj-stopp eller avslutning rundt bålet. Dette kan bestilles som tilleggstjeneste. 2 timers bruk av campen er inkudert i familiepakka

bottom of page